LOfavør Advokatforsikring

En advokat som er enkel å forstå, og som du kan spørre om det meste, kan komme godt med. Med LOfavør Advokatforsikring får du advokathjelp fra vår samarbeidspartner HELP, til både det plutselige og det planlagte. Som for eksempel hvis du kjøper en bruktbil som fusker, eller kjøkkenet du har bestilt aldri blir levert. Du betaler ikke timepris, kun den månedlige forsikringspremien. 

Kontakt Help

22 99 99 99
post@help.no
Elisabeth

Kjøp og forbrukerkjøp

Elisabeth benyttet håndverkere da hun pusset opp kjelleren sin. Da hun merket lekkasje kort tid etter at jobben ble gjort, sluttet de å svare henne på henvendelser.
Gjennom sin LOfavør Advokatforsikring fra HELP fikk hun hjelp til å håndtere det som hadde oppstått, uten at det kostet henne noe ekstra.

Se film

Tora_480x640.jpg

"Vår advokatfullmektig Mikkel Berg utførte en strålende jobb for oss. Behagelig som person og veldig ryddig i håndtering av vår sak" (Fagforbundet-medlem, Tora Margrethe Johnsen)

Lian_480x640.jpg

"Jeg er svært fornøyd med måten advokat en håndtert saken , på en ryddig og svært profesjonell måte"  (LO-medlem, Lien Thanh Thi Nguyen)

Ole_640x360[1].jpg

Ole Grønvold Eriksen, fagansvarlig kjøpsrett, advokat MNA

««Selv om det annonseres med reduserte priser, store besparelser og gode kjøp, er det viktig å undersøke om prisen du betaler faktisk er redusert. Ikke se deg blind på den annonserte rabatten som blåses opp. I mange tilfeller er varen dyrere under Black Week/Friday enn ellers, eller kort tid etter denne markedsføringsperioden. Ikke la deg stress av annonseringen, men undersøk prishistorikken for den aktuelle varen»»