LOfavør Advokatforsikring

En advokat som er enkel å forstå, og som du kan spørre om det meste, kan komme godt med. Med LOfavør Advokatforsikring får du advokathjelp fra vår samarbeidspartner HELP, til både det plutselige og det planlagte. Som for eksempel hvis du kjøper en bruktbil som fusker, eller kjøkkenet du har bestilt aldri blir levert. Du betaler ikke timepris, kun den månedlige forsikringspremien. 

Kontakt Help

22 99 99 99 post@help.no
Stol_640x360.jpg

Webinar om dine rettigheter ved kjøp

Black Friday er rett rundt hjørnet, og mange ser sin sjanse til å gjøre et kupp! Få gode råd fra erfarne advokater i HELP om hvordan handler trygt på nett, hvilke rettigheter du har som forbruker og hvordan du klager på en vare du har kjøpt.

Bli med tirsdag 15. november kl. 11.00. Du får tilsendt opptak hvis du ikke kan se direkte, så lenge du registrerer deg.

Meld deg på gratis her

Tora_480x640.jpg

"Vår advokatfullmektig Mikkel Berg utførte en strålende jobb for oss. Behagelig som person og veldig ryddig i håndtering av vår sak" (Fagforbundet-medlem, Tora Margrethe Johnsen)

Lian_480x640.jpg

"Jeg er svært fornøyd med måten advokat en håndtert saken , på en ryddig og svært profesjonell måte"  (LO-medlem, Lien Thanh Thi Nguyen)

Ole_640x360[1].jpg

Ole Grønvold Eriksen, fagansvarlig kjøpsrett, advokat MNA

««Selv om det annonseres med reduserte priser, store besparelser og gode kjøp, er det viktig å undersøke om prisen du betaler faktisk er redusert. Ikke se deg blind på den annonserte rabatten som blåses opp. I mange tilfeller er varen dyrere under Black Week/Friday enn ellers, eller kort tid etter denne markedsføringsperioden. Ikke la deg stress av annonseringen, men undersøk prishistorikken for den aktuelle varen»»