LOfavør Advokatforsikring

Hjelp fra en advokat kan komme godt med i mange situasjoner i livet. LOfavør Advokatforsikring gir deg juridisk hjelp til både det plutselige og det planlagte, uansett alder eller livssituasjon som f. eks kjøpsrett.

Les mer

Kontakt Help

22 99 99 99 post@help.no
Stol_640x360.jpg

Webinar for deg som har kjøpt katta i sekken

Black Week er rett rundt hjørnet, og mange ser sin sjanse til å gjøre et kupp! Få gode råd fra erfarne advokater i HELP om kjøpsrett.

Bli med tirsdag 23. november kl. 11.00. Du får tilsendt opptak hvis du ikke kan se direkte, så lenge du registrerer deg.

Meld deg på gratis her

Tora_480x640.jpg

"Vår advokatfullmektig Mikkel Berg utførte en strålende jobb for oss. Behagelig som person og veldig ryddig i håndtering av vår sak" (Fagforbundet-medlem, Tora Margrethe Johnsen)

Lian_480x640.jpg

"Jeg er svært fornøyd med måten advokat en håndtert saken , på en ryddig og svært profesjonell måte"  (LO-medlem, Lien Thanh Thi Nguyen)

Simen_640x360.jpg

Advokat Simen

«Selv om det annonseres med reduserte priser, store besparelser og gode kjøp, er det viktig å undersøke om prisen du betaler faktisk er redusert. Ikke se deg blind på hvor mye butikken blåser opp at prisen er satt ned. I mange tilfeller er varen dyrere under Black Week/Friday enn ellers, eller kort tid etter denne markedsføringsperioden. Ikke la deg stress av annonseringen, men undersøk prishistorikken for den aktuelle modellen eller varetypen»