Forsikringer

Bytt til forsikring gjennom LOfavør
Du kan kjøpe andre forsikringer om du ønsker. Med over 900 000 medlemmer i ryggen, har LOfavør fremforhandlet ett komplett forsikringstilbud som gir deg mange fordeler.

  • Norges beste innboforsikring - LOfavør Innboforsikring i medlemskapet
  • Toppdekning uten tillegg i prisen på en rekke forsikringer
Se oversikt over alle forsikringene
LOfavør forsikringer

Bank

Som medlem av et LO-forbund kan du benytte deg av tilbud på bankprodukter gjennom LOfavør.
SpareBank1 tilbyr spare- og utlånsprodukter som har fordelaktige tilbud til deg som er medlem av et LO-forbund.

LOfavør har også eget Mastercard-tilbud. Dette ettersom forbrukerrådet anbefaler at du benytter kredittkort når du er ute og reiser eller handler på nett, i stedet for at du bruker debet-kortet ditt.

Les mer om alle bankfordelene
Fordeler innen bank

Juridisk

Alt for mange av oss kommer i situasjoner hvor vi må ha, eller burde hatt juridisk hjelp. Advokathjelp er dyrt, og ofte er det lommeboka som bestemmer om du kan søke hjelp eller ikke. 

Vi mener advokattjenester bør være tilgjengelig for alle. Derfor tilbyr vi to gunstige måter du kan sikre deg god juridisk hjelp på.

Se fordelene for juridisk hjelp
Fordeler innen juridisk

Hus og hjem

Noen av de tjenestene vi bruker i privatlivet krever god oversikt, ekstra sikker levering eller at vi har kontroll på alle leveransevilkår som gjerne står med liten skrift i avtalene. LOfavør har valgt ut noen produkter og leverandører hvor vi har forhandlet frem gode priser eller rabattordninger, hvor allikevel sikkerhet og avtalevilkår er ivaretatt.  

Noen av tjenestene vi bruker i privatlivet krever god oversikt, ekstra sikker levering eller at vi har kontroll på vilkår. Når det er mange tilbydere i markedet kan det være vanskelig å finne frem. Vi har forhandlet frem avtaler med fokus på trygg og oversiktlig leveranse i tillegg til konkurransedyktig pris hos våre leverandører. Her er det ingen lokketilbud med skjulte vilkår.

Les mer om fordelene for hus og hjem
Fordeler innen hus og hjem

Ferie/Opplevelser

Ferie og fritid var noe av det første som ble tilgjengelig av fordeler i privatlivet for LO-medlemmer. LO skjønte tidlig at det var viktig med ferie- og fritidstilbud som ga alle arbeidstakere mulighet til rekreasjon, og pleie av familielivet. Slik ble LOfavør feriereiser til.

Les mer om ferie og opplevelser
LOfavør feriefordeler