Ferie og fritid

Hurtigruten

Drømmer du om å se majestetiske fjorder, fjell, øyer og fosser fra orkesterplass? Som medlem får du alltid10 % i medlemsrabatt på Hurtigrutens reiser langs norskekysten!

Bestill reise

Du må huske å oppgi at du er medlem ved bestilling, hvis ikke bortfaller retten til rabatt.

Fordeler

10 % rabatt på reiser langs Norskekysten

MS-Nordlys_960x1280.jpg

Ekstra rabatt på sommerens norgesferie

Nå får du 25% ekstra rabatt i tillegg til den faste medlemsrabatten på 10% hos Hurtigruten. Tilbudet gjelder på alle hel- og halve reiser samt alle type lugarer på de originale kystreisene. Benytt deg av tilbudet og bestill innen 13. mai.

Nyt norskekysten i gløden fra midnattssolen i sommer. Skap evige minner på «verdens vakreste sjøreise» og opplev 34 havner fra Bergen og helt opp til Kirkenes, eller besøk 16 utvalgte høydepunkter og kystperler, som Træna, Senja og Åndalsnes, på seilinger fra Bergen til Longyearbyen med Svalbard-ekspressen

Reiseperioden er fra 1. mai til og med 31. oktober.

Les mer om kampanjen her

For bestilling ring: 800 24 932 oppgi LOfavør.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Hurtigruten som vår samarbeidspartner

Hurtigruten tilbyr et bredt utvalg av meningsfulle reiser og opplevelser. I over 125 år har de fraktet gods og mennesker langs kysten vår. Mange bruker Hurtigruten også den dag i dag som transportmiddel.
De er en viktig bidragsyter til samfunnet ettersom de bidrar med å skape arbeidsplasser og til å opprettholde levedyktige små samfunn langs kysten. 
Hurtigruten gjør spennende reiser trygge og tilgjengelige, samtidig som de ivaretar kyst–Norge.