Ferie og fritid

Fordeler innen ferie og fritid var noe av det første som ble tilgjengelig for LO-medlemmer. LO forsto tidlig viktigheten av ferie- og fritidstilbud som ga arbeiderne mulighet til rekreasjon og pleie av familielivet. Etter hvert ble LOfavør Feriereiser til.

Ferie og fritid verdsettes fortsatt høyt. Derfor har vi forhandlet frem en rekke gode avtaler for deg innen alt fra overnatting og leiebil, til fornøyelsesparker og festivaler. Så kan du spare penger i feriebudsjettet.

Som medlem av et LO-forbund er du en del av landets største arbeidstakerorganisasjon. Med over 950.000 medlemmer har vi en unik kraft til å forhandle frem gunstige og trygge avtaler for deg i privatlivet. Fordelene ved å være mange er betydelige. Slik gir vi trygghet til hverandre i hverdagen.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned