Ferie og fritid

Ferie og fritid verdsettes høyt. Derfor har vi forhandlet frem gode medlemsfordeler innen alt fra feriereiser, overnatting og leiebil, til fornøyelsesparker og festivaler. For med 1 000 000 medlemmer har vi kraften til å forhandle frem gunstige og trygge avtaler for deg i privatlivet.

LO forsto tidlig viktigheten av ferie- og fritidstilbud som ga arbeiderne mulighet til rekreasjon og pleie av familielivet. Det startet tidlig i 30-årene med buss- og togturer i regì av AOF. I 1939 ble Norsk Folke Ferie stiftet. I dag blomstrer aktiviteten som aldri før.

LOfavør Infosenter

416 06 600

Tast 3, så 1

post@lofavor.no

Gjennom samarbeid med dansk fagbevegelse (PlusKort) har vi nå muligheten til å tilby deg som medlem gode fordeler på to danske fornøyelsesparker som mange nordmenn besøker hvert år.

Barn på Legoland

Medlemsrabatt på Legoland

Nå får du 20% i rabatt på billetter til Legoland! 
Legoland er Danmarks mest populære feriemål. Attraksjonene ligger på rekke og rad og spisestedene er mange. Her er det hygge, fart og moro for hele familien.

Les mer og bestill

Betingelser:
Spar 20% på onlineprisen. Onlinepris 2024 avhenger av valgte besøksdag.
Barn fra 0-1 år har gratis entré.
Billetten kan ikke refunderes eller endres og ikke kombineres med andre kampanjer. Rabattkoden gjelder kun for dagspass.

Tivoli i København

Medlemsrabatt på Tivoli i København

Nå får du rabatt på Tivoli i København! 
Gled deg til 30 morsomme attraksjoner, tusenvis av fargerike blomster, flotte konserter, ballett- og teaterforestillinger, flere enn 30 spisesteder og forglemmelige minner for hele familien.

Les mer og bestill
Bruk koden lo2024

Betingelser:
Billetten må printes eller fremvises direkte på mobilen. Billetten vil kun virke første gang den scannes. 
Billetten kan ikke refunderes eller ombyttes.
Tilbudet gjelder til og med den 5. januar 2025.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned