Hus og hjem

Strøm

Strøm er en viktig del av hverdagen vår, men å velge en god strømavtale er ikke nødvendigvis så enkelt.

Se tilbud og bestill

Gjennom LOfavør kan du velge mellom to gunstige strømavtaler. Det er ingen vits i å bruke mer penger på strøm enn nødvendig. Finn enkelt den strømavtalen som passer for deg.

KONTAKT OSS

416 06 600

Tast 5, så 4

Fordeler

LOfavør Topp 3

- Strømavtale med prisgaranti

LOfavør Spotpris

Spørsmål og svar

  • Strømprisen måles mot en referanseliste av de største variabel-avtalene til de største leverandørene i landet, til ordinære vilkår.
  • Strømprisen settes på forhånd og kan endres med umiddelbart varsel.
  • Prisene er inkludert kostnader til myndighetspålagte elsertifikatkostnader, og en prissikringskostnad på 4,99 øre per kWh for å sikre lik strømpris over hele landet.

Dersom du ønsker forutsigbarhet for dine strømutgifter kan vi anbefale LOfavør Topp 3. Dette er ganske enkelt en strømavtale med prisgaranti. Vi garanterer at avtalen din alltid er blant de tre rimeligste, sammenlignet med variabel avtalene til et utvalg av Norges største strømleverandører.

  • Månedsbeløp: 16,-
  • Strømpris: se oppdaterte priser her
  • Månedsbeløpet faller bort ved årlig strømforbruk over 16.000 kWh

Inkludert i avtalen får du Trippelgaranti som dekker kostnadene for både strøm og nettleie hvis du blir syk, arbeidsledig eller opplever å måtte betale egenandel for elektriske feil. Den er kostnadsfri i fire måneder, deretter er prisen 1,50 kr/dag. Tjenesten er helt uforpliktende, og du kan når som helst avbestille hvis du ønsker det.

For deg som vil ha en avtale som normalt gir billigere strøm over tid, så er LOfavør Spotpris et godt alternativ.

  • Månedsbeløp: kr15.-
  • Strømpris: Spotpris
  • Påslag: 3,83 øre/kWh 

Påslaget inkluderer lovpålagte kostnader for elsertifikat, som innebærer at du som forbruker er med på å finansiere kraft produsert fra fornybare energikilder.

Inkludert i avtalen får du Trippelgaranti som dekker kostnadene for både strøm og nettleie hvis du blir syk, arbeidsledig eller opplever å måtte betale egenandel for elektriske feil. Den er kostnadsfri første fire måneder, deretter er prisen 1,50 kr/dag. Tjenesten er helt uforpliktende, og du kan når som helst avbestille hvis du ønsker det.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Fjordkraft som samarbeidspartner

LOfavør har valgt Fjordkraft som leverandør av strøm for medlemmene. Fjordkraft er en nasjonal strømleverandør som hver dag leverer strøm til tusenvis av hjem, og til store og små arbeidsplasser, over hele landet. 

Fjordkraft garanterer at kundene alltid får en god strømavtale. Hos Fjordkraft betaler du selvfølgelig ikke for strømmen før du bruker den, og er du ikke fornøyd får du penger tilbake. Selskapets kundesenter har vunnet flere priser for beste kundeservice.