Hus og hjem

Strøm

Strøm er en viktig del av hverdagen vår, men å velge en god strømavtale er ikke nødvendigvis så enkelt.

Se tilbud og bestill

Gjennom LOfavør kan du velge mellom to gunstige strømavtaler. Det er ingen vits i å bruke mer penger på strøm enn nødvendig. Finn enkelt den strømavtalen som passer for deg.

KONTAKT OSS

416 06 600

Tast 5, så 4

Fordeler

Nyhet! LOfavør Garanti

- Strømavtale med prisgaranti

LOfavør Spotpris

trygg strømhandel

Trygg strømhandel!

Vår samarbeidspartner er sertifisert med Trygg strømhandel!
Sommeren 2021 lanserte bransjeforeningen Energi Norge en sertifiseringsordning som skal sikre norske strømkunder en enkel, trygg og skikkelig kundeopplevelse.

Vår samarbeidspartner Fjordkraft oppnådde denne sertifiseringen på første forsøk.
Les mer her

Spørsmål og svar

LOfavør Garanti passer for deg som ønsker å sikre deg mot høye pristopper og gir en trygg og forutsigbar strømavtale uansett hvor i landet du bor. Prisen fastsettes for minimum to uker frem i tid. Blir det prisendring får du varsel minimum 14 dager før, slik at du alltid vet hva du skal betale. I tillegg har avtalen prisgaranti i vintermånedene – noe som gir deg en forutsigbar og rimelig strømavtale

Les mer

LOfavør har sammen med Fjordkraft besluttet å legge ned avtalen Topp 3 Garanti. Samtlige kunder med denne avtalen vil bli tilskrevet fra Fjordkraft med anbefaling om ny strømavtale. Husk at du når som helst kan velge mellom Fjordkrafts to avtaler; LOfavør Spotpris og LOfavør Garanti

For deg som vil ha en avtale som normalt gir billigere strøm over tid, så er LOfavør Spotpris et godt alternativ.

  • Månedsbeløp: kr15.-
  • Strømpris: Spotpris
  • Påslag: 3,83 øre/kWh 

Påslaget inkluderer lovpålagte kostnader for elsertifikat, som innebærer at du som forbruker er med på å finansiere kraft produsert fra fornybare energikilder.

Inkludert i avtalen får du Trippelgaranti som dekker kostnadene for både strøm og nettleie hvis du blir syk, arbeidsledig eller opplever å måtte betale egenandel for elektriske feil. Den er kostnadsfri første fire måneder, deretter er prisen 1,50 kr/dag. Tjenesten er helt uforpliktende, og du kan når som helst avbestille hvis du ønsker det.

Annen nyttig informasjon

Her finner du mer informasjon om avtalene LOfavør Garanti og LOfavør Spotpris
Les mer her

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Fjordkraft som samarbeidspartner

LOfavør har valgt Fjordkraft som leverandør av strøm for medlemmene. Fjordkraft er en nasjonal strømleverandør som hver dag leverer strøm til tusenvis av hjem, og til store og små arbeidsplasser, over hele landet. 

Fjordkraft garanterer at kundene alltid får en god strømavtale. Hos Fjordkraft betaler du selvfølgelig ikke for strømmen før du bruker den, og er du ikke fornøyd får du penger tilbake. Selskapets kundesenter har vunnet flere priser for beste kundeservice.