Juridisk

LOfavør kollektiv Advokatforsikring

Med juridisk hjelp fra LOfavør Advokatforsikring står du ikke alene, enten saken er stor eller liten. Du betaler ikke timepris, og får ubegrenset juridisk hjelp innenfor rettsområdene som er dekket.   

Les mer

416 06 600

Tast 4, så 2

Fordeler

Ingen timepris

Ubegrenset rådgivning

Spørsmål og svar

  • Barne- og familierett omfatter blant annet forholdet mellom ektefeller, samboere, foreldre og barn – Advokatene i HELP løser mange saker etter samlivsbrudd om økonomi, bosted og samvær.
  • Arv skaper dessverre konflikter i familien. Ikke alle er enige om hvem som skal arve hytta, og selv om de fleste saker løses utenfor retten, er det ofte behov for advokathjelp.
  • Førerkortbeslag i og utenfor arbeidsforhold skaper store vansker for både transportarbeidere og andre. HELP hjelper deg om du blir fratatt førerkortet urettmessig.
  • Krenkende nettpubliseringer øker i omfang. HELPs advokater kan hjelpe deg med å kreve innhold slettet, enten det rammer deg selv eller andre i husstanden.
  • Forbrukerkjøp av varer og tjenester dekkes også, for eksempel hvis du har kjøpt en bruktbil som plutselig havarerer, eller du mener du har betalt for mye for service.
  • Fast eiendom dekker nabotvister, husleierett og plan- og bygningsrett. HELP hjelper deg mot en problematisk nabo, huseier eller leietaker, eller hvis du trenger råd i en byggesak.
  • Forsikringssaker gjelder forsikringsoppgjør om bolig, båt, kjøretøy eller reise.

Min side advokatforsikring

Har du LOfavør Advokatforsikring, kan du logge inn på min side hos HELP. Her finner du dine forsikringsbevis og vilkår. Du kan også opprette sak eller sette opp og endre digitale kontrakter.

Logg inn

Min Side LOfavør

Logg inn på LOfavør MinSide og få fullstendig oversikt over fordelene du har og fordelene du kan skaffe deg.

Min Side

Finn fordelene i appen

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt HELP som samarbeidspartner

Vi har valgt HELP  som vår samarbeidspartner. Advokatforsikring er en helt ny måte å tenke advokathjelp på, og HELP er det eneste forsikringsselskapet i Norge som spesialiserer seg på advokatforsikring. Sammen ønsker vi å gjøre advokattjenester tilgjengelig for alle, og dermed bidra til økt rettssikkerhet i samfunnet.
Siden starten i 2005 har HELP sine advokater hjulpet mennesker gjennom mer enn 100.000 saker.